Aytemiz Alanyaspor'dan Denizlispor karşısında 0-2'den müthiş dönüş!

Ligin son sırasındaki Denizlispor karşısında 54. dakika 0-2 geride giren Aytemiz Alanyaspor, 88'de Mustafa Pektemek'in attığı galibiyet golüyle 3 haftalık yenilgi serisine son verdi: 3-2. Ege temsilcisi ise Erzurumspor maçı öncesi büyük bir fırsatı tepmiş oldu.

Süper Lig'in 34. haftasında son sıradaki Denizlispor'u ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, 0-2 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı. Geçen hafta Beşiktaş yenilgisi sonrası "şike" açıklaması yapmak zorunda kalan Akdeniz ekibi, maça 9 eksikle çıkan Denizlispor karşısında 2 farklı geriye düşünce, sosyal medya yine çalkalanmaya başlamıştı.

Hugo Rodallega'nın kart cezalısı olduğu, Sagal ve Mesanovic gibi iki isminde yedek soyunduğu Ege ekibi, alman orta saha Marvin Bakalorz'un 27'de attığı golle ilk yarıyı 0-1 önde tamamladı. 19 yaşındaki Kosovalı forvet Veton Tusha 51'de 0-2 yaptı.

54'de Berkan Emir ve 68'de Efkan Bekiroğlu'nun golleriyle skoru 2-2'ye getiren ev sahibi, 88'de Mustafa Pektemek'in attığı golle geri dönüşü tamamladı ve 3 puanı hanesine yazdırdı: 3-2. Tecrübeli golcü bu sezon 5. golüne imza attı.

Çağdaş Atan'ın takımı 3 maçlık yenilgi serisinin ardından puanını 52 yaptı. Turuncu-Lacivertli ekip haftaya Malatya deplasmanında... Hakan Kutlu yönetiminde kümede kalma savaşı veren ve yeni hocasıyla deplasmanda hiç kazanmayan Horozlar ise 26 puanla son sırada kaldı. 5 maçtır kazanamayan Yeşil-Siyahlılar haftaya 20. sıradaki BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

Aytemiz Alanyaspor'dan Denizlispor karşısında 0-2'den müthiş dönüş!

Aytemiz Alanyaspor'dan Denizlispor karşısında 0-2'den müthiş dönüş! ile ilgili etiketler Denizlispor Aytemiz Alanyaspor Çağdaş Atan Hakan Kutlu Berkan Kutlu Mustafa Pektemek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.