Aytemiz Alanyaspor 3 puanı tek golle aldı!

Alanyaspor Malatyaspor maç özeti izle! Süper Lig’in 12. haftasında 14 puanı olan iki takım karşılaştı. Maça iyi başlayan Alanyaspor istediği pozisyonları bulamadı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada 50. dakikada Vagner Love’ın golüyle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Attığı golden sonra sakatlık yaşayan Love oyundan çıkarken Aytemiz Alanyaspor geriye yaslandı. Maçın son yirmi dakikalık bölümünde Yeni Malatyaspor yoğun baskı kurdu. Alanyaspor Malatyaspor maç özeti izle!

Süper Lig’in 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Evkur Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarının başında Vagner Love skoru Alanya lehine 1-0 yaptı. Attığı golün ardından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan yıldızın yokluğu takımı tarafından hissedilir oldu. Maçın son yirmi dakikalık bölümünde Yeni Malatyaspor yoğun baskı kurdu. Alanyaspor Malatyaspor maç özeti izle!

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

İlk yarısı golsüz biten maçın 50. dakikasında sahne alan Vagner Love, müthiş bir golle üç puanı takımına getirdi. Brezilyalı yıldız attığı golden bir kaç dakika sonra sakatlanarak oyundan çıktı. Son dakikalarda beraberlik için saldıran konuk takım Adem Büyük ile direği aşamayınca peşpeşe 2. yenilgisini aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Böylece 14'er puanı bulunan iki takımdan Aytemiz Alanyaspor 17 puana yükseldi.

2. dakikada sol kanattan gelişen atakta Emre Akbaba'nın ara pasıyla topla buluşan Mbilla'nın, ceza sahası içi sol çaprazından çektiği şutta kaleci Ertaç Özbir yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

8. dakikada sol kanattan gelişen Evkur Yeni Malatyaspor atağında, Adem Büyük topu ceza sahası içine gönderdi. Ev sahibi takımın oyuncuları Barazite'den önce araya girerek meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

17. dakikada orta alanda topla buluşan Efecan Karaca, ceza sahası içine kadar sürdüğü topu Vagner Love'a çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak rakip oyunculara çarparak kornere çıktı.

21. dakikada Emre Akbaba rakip takım ceza sahası dışındaki Vagner Love'a topu çıkardı. Vagner Love'un vuruşunda kaleci uzanarak iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

35. dakikada sağ kanattan paslaşılarak kullanılan korner sonrası topla buluşan Gassama'nın ceza sahasına ortasında, Vagner Love'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından dışarı çıktı.

İKİNCİ YARI

50. dakikada Emre Akbaba'nın pasıyla topla buluşan Vagner Love, sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Brezilyalı futbolcunun zor açıdan yaptığı sert vuruşta topu ağlara gitti: 1-0

62. dakikada Aytemiz Alanyasporda sakatlanan Vagner Love yerini Lungu'ya bıraktı.

83. dakikada sol taraftar kullanılan korner atışında Adem Büyük'ün vuruşunda top üst direkten döndü.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Süper Lig'deki Aytemiz Alanyaspor bugün sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. İstanbul Bölgesi hakemlerinden Halis Özkahya'nın yöneteceği maç, saat 14.00'de başlayacak. Karşılaşma saatinde sıcaklık 20 derece olacak ancak meteorolojiden alınan son bilgilere göre havanın yağışlı olması bekleniyor. Karşılaşma öncesi her iki takımın da istatistikleri hemen hemen aynı. Aytemiz Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor, ligde aldıkları 4'er galibiyet, 2'şer beraberlik ve 5'er yenilgi ile 14 puana sahip. İki ekibin arasındaki tek fark ise gol farkı. Aytemiz Alanyaspor bu sezon 24 gol atıp, 22 gol yerken, konuk ekip Malatyaspor ise 19 gol atıp, 14 gol yedi.

'KAYIP İSTEMİYORUM'

Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda oyuncularına Yeni Malatyaspor maçının öneminden bahseden Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, sarı kırmızılılara Alanya'da puan verme niyetinde değil. Önceki gün yapılan idman öncesi öğrencileriyle mini bir toplantı yapan Susic, "Kendi sahamızda oynadığımız 5 maçta 4 puan toplayabildik. Bu bize yakışan bir tablo değil.

Burada, Alanya'da artık puan kaybı istemiyorum. Bugün sahaya her şeyinizi verin ve taraftarlarımıza 3 puanı hediye edin" dedi. Öte yandan, bugün oynanacak olan mücadelede sakatlığı süren Fernandes oynamayacak. Sakatlığı atlatan ve yaklaşık bir haftadır takımla çalışan M'Billa da Susic'e 'Hazırım' mesajı verdi ancak deneyimli teknik adamın bu bölgede N'Sakala'ya görev vermesi ve sol bekte de Berkan'ı oynatması bekleniyor.

ERDAL GÜNDÜZ'ÜN AÇIKLAMALARI

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Süper Lig'in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacakları Aytemiz Alanyaspor maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi geçirdiklerini belirtti.

Takımda sakatlıkları bulunan orta saha oyuncusu Azubuike Okechukwu'nun düzeldiğini ve antrenmanlara katıldığını hatırlatan Gündüz, Nijeryalı futbolcunun görev verilmesi halinde karşılaşmada forma giyebileceğini ifade etti.

Teknik direktör Erol Bulut'un takımı iyi çalıştırdığını, futbolcuların moral ve motivasyonunun da oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Gündüz, "Aytemiz Alanyaspor karşısında hedefimiz 3 puan. En kötü beraberlikle çıkmamız lazım. İnşallah galip gelen taraf biz olacağız. Zorlu bir deplasmana gittiğimizin farkındayız. Bu karşılaşmanın sonunda kazanan takım olmak istiyoruz. Takımın havası ve morali yerinde. Bir sıkıntımız yok." diye konuştu.

Aytemiz Alanyaspor 3 puanı tek golle aldı! ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Aytemiz Alanyaspor maçı canlı izle canlı dinle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.