Aytaç Yalman’ın doktoru ve korumasında koronavirüs çıktı

Koronavirüsten hayatını kaybeden Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman’ın dokturu ve yakın korumasında da koronavirüs çıktı.

Koronavirüs salgınından vefat eden Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman’ın tedavi sürecinde yanında bulunan askeri doktor ve korumasınında da koronavirüs olduğu tespit edildi. Yalman, Sultan Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

DOKTORU VE KORUMASINDA KORONA ÇIKTI

Emekli Orgeneral Aytaç Yalman’ın eşinin ardından Fenerbahçe Orduevi’nde görevli askeri doktor ve korumasında da koronavirüs saptandı. Aytaç Yalman’ın korumasının yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

AYTAÇ YALMAN KORONAVİRÜS SALGININDAN VEFAT ETTİ

Aytaç Yalman’ın koronavirüsten öldüğü günler sonra ortaya çıkmış, virüsten 3. ölüm olarak kayıtlara geçmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da açıklama yapmış, haberi teyit etmişti.

Yalman’ın 15 Mart'taki vefatı sonrası da ailesiyle yaşadığı Fenerbahçe Orduevinde koronavirüs önlemleri artırılmış Yalman’ın spor yaptığı Orduevindeki salona gidenlerin test yaptırmak için hastanelere başvurduğu öğrenilmişti.

 

Aytaç Yalman’ın doktoru ve korumasında koronavirüs çıktı ile ilgili etiketler aytaç yalman corona kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.