Ayta Sözeri  Gandalf buluşması!

Yüzüklerin Efendisi adlı fantastik üçlemesindeki en önemli karakterlerden biri olan Gandalf’ı oynayan İngilizlerin Sir ünvalı oyuncusu Ian McKellen Sanat ve eşitlikle ilgili bir dizi etkinlik için ilk Türkiye’ye geldi.

III. Richard, Tanrılar ve Canavarlar, Yüzüklerin Efendisi serisi ve X-Men filmlerinde gösterdiği sıradışı performansla beyaz perdenin ve tiyatronun en sevilen aktörlerinden olan Sir Ian McKellen gündüzleri İstanbul Film Festivali kapsamında gerçekleşen etkinlikleri takip ederken gece de İstanbul eğlence hayatının tadını çıkartıyor.

Medyaextra.com'dan Funda Erkoç'un haberine göre;Sir Ian McKellen geçtiğimiz gece Pembe Hayat LGBTİQ derneği yönetim kurulu üyesi oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri ile bir araya geldi.Türkiye’deki LGBTİQ ‘nin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunan iki oyuncuya İngiltere işçi partisi milletvekili Lord Michael Cashman’da eşlik etti.

Ayta Sözeri  Gandalf buluşması! ile ilgili etiketler ayta sözeri sir ıan mckellen gandalf medyaextra funda erkoç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.