Aysun Kayacı'yı yıkan ölüm! Babası Selahattin Kayacı hayatını kaybetti

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren oyuncu, sunucu ve manken Aysun Kayacı 27 Ekim 2012'de bankacı Efe Kapancı ile nikah masasına oturmuş ve İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmişti. Bir süredir ekranlardan uzakta sakin bir yaşam süren Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı hayatının kaybetti.

Mankenliğin yanı sıra 'Zehirli Çiçek', 'Çat Kapı', 'Sessiz Gemiler' ve 'Doktorlar' gibi rol aldığı dizilerle de adından söz ettiren 42 yaşındaki Aysun Kayacı, 7 yaşındaki kızı Maya ve bankacı eşi Efe Kapancı ile birlikte geçtiğimiz aylarda Londra'dan tatil için Bodrum'a gelmişti. Kayacı dokuz yıl aradan sonra ilk kez Türkiye'de tatil yapmıştı. Evlendikten sonra yurt dışına yerleşen Aysu Kayacı’nın babası Selahattin Kayacı hayatını kaybetti.


Klas Magazin'in haberine göre; Bir süredir İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi gören Selahattin Kayacı’nın bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi. Selahattin Kayacı 2009 yılında katıldığı bir televizyon programında kızı için ‘’Bizim dünyalarımız ayrı. Onun dünyası ayrı benim dünyam ayrı. Biz bir araya geldiğimizde on dakika ancak kalırız. O da nasılsın iyimisinden öteye gitmez” açıklamasını yapmıştı.

Aysun Kayacı'yı yıkan ölüm! Babası Selahattin Kayacı hayatını kaybetti ile ilgili etiketler aysun kayacı Selahattin Kayacı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.