Aysever'den bomba iddia: Cumhurbaşkanlığı için uzun zamandır organizasyon yapıyorlar

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasının ardından muhalefet cephesinde Cumhurbaşkanlığı kavgası iyice kızıştı. Yaşanan gelişmeler hakkında CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Enver Aysever'den dikkat çeken bir iddia geldi. Aysever, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu ve ekibi tarafından kurulan sözde kumpasın detaylarını anlattı.

İBB Başkanı İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği davada 2 yıl 7 ay hapis cezası aldı. Hukuki sürecin devam ettiği gerçeğine rağmen yaşanan olayı siyasi mitinge çeviren İmanoğlu ve Akşener, Kılıçdaroğlu'nu adaylık konusunda zorda bırakacak bir adım attı. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Aysever “Bana gelen bilgi kesin bilgidir. İçinde hiçbir tartışma yoktur. Her şeyi olup bitenleri böyle dinleyin. Ekrem İmamoğlu'nun ekipleri, bundan çok uzun bir zaman önce bir organizasyon yapıyorlar, organizasyonun adı whatsApp grubu kurmak.” ifadelerini kullandı.

Grubun içinde yer alan isimleri de açıklayan Aysever, Kaftancıoğlu bombasını da patlattı. İşte kulisleri hareketlendiren o iddia:

GRUBUN ADI: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU

Bu whatsApp grubu bir anda hareketleniyor. Ekrem İmamoğlu'nun neler yapacağına dair bilgiler gönderiliyor. Bu grubun içersinde 500 kişi var. Grubun adı her şey çok güzel oldu. Grubun içersinde Erdem Gül'den Alper Taş'a, Çetin Çapan'a kadar bütün belediye başkanları var. Örgütlü bir şekilde herkes burada bulunuyor. Bu süreçte etkisi olacak herkese propaganda yapılıyor.

KAFTANCIOĞLU DA YER ALIYOR

Canan Kaftancıoğlu da bu whatsApp grubunda var. Canan Kaftancıoğlu bu whatsapp grubundaki mesajların hiçbirisini okumuyor. Zaten bu gruptaki kişilerin hepsi Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Eğer bir il başkanı bu grubun içersinde yer almışsa ve böyle bir organizasyon yapılmışsa bunun gizli kapaklı olduğu düşünülemez. Çünkü bütün bilgiler Kemal Kılıçdaroğlu'na gidecektir.

İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU ARASINDA ADAYLIK GERİLİMİ

Bu whatsApp grubunun kurulması ve her şeyin açıkça ortada olması, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir gerilim olduğu açık.

Aysever'den bomba iddia: Cumhurbaşkanlığı için uzun zamandır organizasyon yapıyorlar ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.