Ayşenur Arslan skandal sözlerinin ardından gözaltına alındı!

Ayşenur Arslan, Halk TV'de yayınlanan program sırasında Ankara'daki terör saldırısı girişimi ile ilgili sözleri nedeniyle gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayşenur Arslan'ın Halk TV'de yayınlanan programda Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırıya yönelik sarf ettiği skandal sözlere ilişkin soruşturma başlatmıştı.

Gazeteci Ayşenur Arslan, Halk TV'de canlı yayın sırasında Ankara'da yaşanan terör saldırısı girişimini değerlendirirken skandal ifadeler kullanmıştı.

Olay yaratan sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Arslan, gözaltına alındı. Ayşenur Arslan, Çağlayan Adliyesi'ne götürülecek.

NELER SÖYLEMİŞTİ?

Ayşenur Arslan'ın skandal sözleri şu şekildeydi:

"Belki kendisini patlattı denilen kişi, terörist üzerinde ya da arabada uzaktan kumandalı patlayıcı olduğunu bilmiyordu. Çünkü o kadar manasız ki gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız her şeye aykırı durup dururken kendini patlatmış. Ama esas olarak bu benim aklıma takılan şeylerden biri iddia edemem elbette. Ama bir arabanın şoförü öldürülerek neden o kadar kolaydır ki kilidiyle açacaksınız düz kontak çalıştıracaksınız bombayı şey yapıp gideceksiniz. Ankara'da bunu yapmak varken neden Kayseri'de birini öldürerek ben geliyorum bombalar sırtımızda tabanca belimizde mi nedir yani?"

HALK TV İŞİNE SON VERDİ

Halk TV, Ayşegül Arslan'ın programında Ankara'da gerçekleşen terör eylemi ile ilgili yorumları nedeniyle "Canlı yayında edilen talihsiz sözler sebebiyle programı sonlandırma kararı aldık"  ifadeleriyle Arslan'ın işine son verdiğini duyurdu.

Ayşenur Arslan skandal sözlerinin ardından gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Ayşenur Arslan Halk TV Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.