Ayşenur Arslan A Haber ve Sabah'tan özür diledi

Habertürk'ün "Annem karne hediyesi et aldı" yalanıyla tezgâhladığı kurgu haber, fondaş Halk TV’yi patlatmasından sonra Ayşenur Arslan A Haber ve Sabah'tan özür diledi.

Habertürk muhabirinin yalan haberinin ifşalanmasının ardından Halk TV programcısı Ayşenur Arslan'dan flaş bir çıkış geldi. Daha önce söz konusu haber üzerinden A Haber'i hedef alan Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, A Haber ve Sabah grubundan özür diledi. Arslan, programında "Çok açıklıkla ifade edeyim A Haber’den de Sabah Gazetesi’nden de özür diliyorum. Çünkü hepimiz trollenmişiz." dedi.

HABERTÜRK'ÜN KURGU HABERİ FONDAŞ HALK TV'Yİ PATLATTI

İstanbul'da yedi yaşındaki çocuğa annesi tarafından karne hediyesi olarak et alındığı yönünde Habertürk TV'de 23 Ocak'ta bir haber yayınlanmıştı. Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) piyasaya taze karkas et satışı yapmayı planlaması üzerine yapılan haberde, bir çocuğun "Annem karne hediyesi et aldı" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Ayşenur Arslan A Haber ve Sabah'tan özür diledi ile ilgili etiketler Ayşenur Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.