Ayşegül Yıldız'dan İbrahim Tatlıses itirafı: Babamın boşluğunu onunla doldurmak istedim!

Ayşegül Yıldız, katıldığı bir programda kendisinden 29 yaş büyük olan eski eşi ve kızı Elif Ada'nın babası İbrahim Tatlıses ile ilişkisi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız katıldığı Pembe Masa programında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kendisinden 29 yaş büyük olan Tatlıses ile evliliğinden bir kız çocuğu olan Yıldız'ın ünlü türkücü ile ilişkisine dair yorumu dikkat çekti.

''HAYATIMDAKİ BOŞLUĞU ONUNLA DOLDURMAK İSSTEDİM''

Tatlıses ile 16 yaşında iken tanıştığını, 19 yaşında iken ilişkilerinin başladığını anlatan Yıldız, "Çok küçük yaşta babamı kaybettim, belki de babama bu kadar düşkün olduğum için hayatımdaki boşluğu İbrahim Bey ile doldurmak istedim. Babam hayatta olsa muhtemelen böyle bir ilişkim olmazdı" dedi.

 

 

Ayşegül Yıldız'dan İbrahim Tatlıses itirafı: Babamın boşluğunu onunla doldurmak istedim! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.