Ayşegül Çınar ile Furkan Çalıkoğlu'nun polisin silahını elinden almaya çalıştığı anlar ortaya çıktı

Oyuncu Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, geçtiğimiz yıl Karaköy'de Karaköy Mahallesi, Bankalar Caddesi üzerinde bulunan lüks bir otelin restoranında yüksek sesle konuştukları gerekçesiyle uyarılmış, güvenlik görevlisi tarafından dışarı alınmak istenince çift olay çıkarmıştı. Otele gelen polis ekipleriyle de tartışıp elinden silahını almaya çalışan çiftin o anlara ait skandal görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında İstanbul Karaköy'deki bir otelin restoran kısmında olayda; oyuncu Ayşegül Çınar ve daha önce uyuşturucu konusunda karşı karşıya geldiği sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, yüksek sesle konuştukları gerekçesiyle kendilerini mekan dışına almak isteyen otel görevlileri ve ardından polislerle tartışma yaşamıştı. İkili polisin silahını elinden almıştı.

 

'HARİTADAN KENDİNİZE YER BEĞENİN'

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Kaya'nın haberine göre; Olayın ardından gözaltına alınan ve serbest bırakılan ikiliden Çınar'ın polis memurlarına karşı "Haritadan kendinize yer beğenin" dediği öne sürülmüştü.

Polisin elinden silahını alarak tehdit eden Ayşegül Çınar hakkında 6, Furkan Çalıkoğlu hakkında ise 22 yıl 1 aya kadar hapis istenmişti. Olaydan kısa süre sonra Otel Restoranında Furkan Çalıkoğlu'nun polisin elinden silahını aldığı görüntülerde ortaya çıktı.

Ayşegül Çınar ile Furkan Çalıkoğlu'nun polisin silahını elinden almaya çalıştığı anlar ortaya çıktı

Oyuncu Ayşegül Çınar iki sezon boyunca rol aldığı Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Lila karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştu.

Ayşegül Çınar ile Furkan Çalıkoğlu'nun polisin silahını elinden almaya çalıştığı anlar ortaya çıktı - Resim : 2

 

Ayşegül Çınar ile Furkan Çalıkoğlu'nun polisin silahını elinden almaya çalıştığı anlar ortaya çıktı ile ilgili etiketler ayşegül çınar FURKAN ÇALIKOĞLU
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.