Ayşegül Atik'in cenaze detayları belli oldu

Gelen son dakika haberine göre; Tedavi gördüğü özel hastanede vefat eden Türk tiyatrosunun usta ismi Ayşegül Atik'in cenaze detayları belli oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Ayşegül Arsoy Atik’in yaşamını yitirmesinin yankıları sürüyor... Sanatçının ölümü, tiyatro ve sinema çevresinde büyük üzüntü yarattı.

Tuzla’da bulunan özel bir hastanede, 72 yaşında yaşamını yitiren sanatçı için kültür, sanat ve siyaset çevreleri ile sosyal medyadan binlerce mesaj yayınlandı.

CENAZE DETAYLARI BELLİ OLDU

SuperHaber’in aile yakınlarından aldığı bilgilere göre, usta sanatçı yarın (10 Haziran çarşamba), Erenköy’de bulunan Galippaşa Camii’nde kılınacak öğlen namazı sonrası, Maltepe Başıbüyük Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

AİLESİNDEN RİCA

Yine alınan bilgilere göre, Arsoy’un ailesinin, cenazeye gelenlerden bir ricası bulunuyor.

Sanatçının ailesi, cenazeye gelenlerin koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler ve tedbirlere uyulması ricasında bulundukları öğrenildi.

 

Ayşegül Atik'in cenaze detayları belli oldu ile ilgili etiketler ölüm vefat Ayşegül Atik oldu mu vefat etti cenazesi neden oldu Ali Atik Ayşegül Atik kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.