Ayşegül Alkan kimdir? Neden görevinden uzaklaştırıldı?

Görev yerlerini terk etmelerinden dolayı 2 hemşireye 500 kez, "Ben salağım" yazdırdığı iddia edilen Antalya Kumluca Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Ayşegül Alkan’ın görevinden uzaklaştırıldığı ve hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı kaydedildi.

Ayşegül Alkan kimdir sorusu gündemde ilk sırada yer almakta. Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan’ın 13 Aralık 2020 tarihinde servis kontrolleri esnasında hemşireler Merve Şahiner Çalışkan ve Ayşe Yetkin'in yerlerinde olmadığını belirledi. İddialara göre Başhekim Alkan, diğer birim müdürlerinin de olduğu bir ortamda azarladığı hemşirelere, görev yerini terk ettikleri gerekçesiyle kağıda 500 kez, "Ben salağım, servisimden başka servise gittim" yazmalarını söyleyince bir anda sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ayşegül Alkan kimdir?

Ayşegül Alkan kimdir? Neden görevinden uzaklaştırıldı?

DR. AYŞEGÜL ALKAN KİMDİR?

15 Eylül 1973 tarihinde Antalya'da dünyaya gelen Uzman Doktor Ayşegül Alkan, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1997 yılında Süleyman Demirel Tıp Fakültesinde Aneseziyoloji ve Reanimasyon bölümünde eğitim aldı, bu eğitimi de 2002'de tamamladı.

2018-2008 Kumluca Devlet Hastanesi (Devam ediyor)
2006 -2008 Aksaray Devlet Hastanesi
2003-2006 Ardahan Devlet Hastanesi

 

Ayşegül Alkan kimdir? Neden görevinden uzaklaştırıldı? ile ilgili etiketler Antalya Ayşegül Alkan Kumluca Devlet Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.