Ayşegül Aldinç'ten Minik Serçe'yi kızdıracak sözler! ''Sezen Aksu, Ajda Pekkan'ı taklit ediyordu''

Şarkıcı Ayşegül Aldinç, katıldığı 'Empati' programında Sezen Aksu'nun Ajda Pekkan'ı taklit ettiğini söyledi.

Ayşegül Aldinç sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan'ın yaptığı 'Empati' programına konuk oldu. Aldinç, programda Sezen Aksu'yu kızdıracak sözler söyledi.

''AJDA PEKKAN, TÜRKİYE'NİN EN İYİ ŞARKICISI''

Aldinç, "Kariyerimin başında Ajda'yı taklit ederdim. Hâlâ daha şarkılarını ona benzeterek söylüyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Ajda'nın şarkılarını başkaları söylememeli, söyleyecekse de onun gibi söylemeli. Ajda Türkiye'nin en iyi sanatçılarının başında geliyor, Sezen ve diğerleri sonra gelir. Sezen Aksu, gençliğinde Ajda Pekkan'ı taklit ediyordu." dedi.

Ayşegül Aldinç, Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Barış Manço'nun Kara Sevda'yı sana yazdığı doğru mu?” sorusuna Ayşegül Aldinç, "Benim için değil, yazdığı şeyi bana verdi. Ben eskiden çok cesurdum büyüdükçe törpülendi o yanım. Kapıyı çalar içeri girerdim, 'ben şarkı istiyorum' derdim. O da severmiş beni sağ olsun. Dünyada, Türkiye'de Barış Manço'nun üç yeni şarkısını almış tek insanım ben" yanıtını verdi.

 

Ayşegül Aldinç'ten Minik Serçe'yi kızdıracak sözler! ''Sezen Aksu, Ajda Pekkan'ı taklit ediyordu'' ile ilgili etiketler Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Ajda Pekkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.