Ayşe Hatun Önal depresyona girdi! Herkesle iletişimi kesip kendisini eve kapattı

Bir dönem podyumlarda ve sahnelerde fırtınalar estiren 43 yaşındaki oyuncu ve eski manken Ayşe Hatun Önal, bir süredir ortalarda görünmüyordu. Önce babası Remzi Önal’ı, ardından annesi Şengül Önal’ı beyin kanaması nedeniyle kaybeden Ayşe Hatun Önal’ın bunalıma girip inzivaya çekildiği ortaya çıktı.

Bir süredir ortalıklarda görünmeyen Ayşe Hatun Önal ile ilgili bugün köşesinde bir yazı kaleme alan Sabah yazarı Bülent Cankurt, ünlü sanatçının kendisini eve kapattığını yazdı. İşte Cankurt'un ''Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal sırra kadem bastı!'' başlıklı yazısı...

 

''Ayşe Hatun Önal sırra kadem bastı. Şarkıcıya aylardır yakın dostları hatta menajeri bile ulaşamıyordu. Meğer Ayşe Hatun Önal, çevresiyle irtibatı kesip kendisini eve kapatmış.

İlk mesleği olan modellikteki başarısını, sonraki mesleği şarkıcılıkta da gösteren Ayşe Hatun Önal ile ilgili tatsız bir haber aldım!

Bir arkadaşından, Önal'dan aylardır haber alamadığını duyunca merak edip araştırdım. Meğer ünlü şarkıcı, herkesle irtibatı koparıp kendini eve kapatmış. Sebebi ise anne acısıymış... Ekim başında annesi Şengül Önal'ı kaybeden Önal, bu acıyla baş edememiş ve depresyona girmiş.

Aylardır evden kapı dışarı çıkmadığı gibi kimseyle görüşmüyor ve kimsenin telefonunu da açmıyormuş. Menajerinin telefonlarına bile cevap vermeyen Önal, işi gücü de unutmuş.

Hayat dolu bir kadın olan Ayşe Hatun Önal, umarım bir an önce bu acıyı atlatır ve normal hayata döner.''

 

 

Ayşe Hatun Önal depresyona girdi! Herkesle iletişimi kesip kendisini eve kapattı ile ilgili etiketler Ayşe Hatun Önal
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.