Aysal ailesinde para krizi! 'Mal paylaşımı' Ahu Aysal ile kızlarının arasını açtı

Cemiyetin ünlü ailesi Aysallar, şimdi küslükleriyle gündemde. Unit Group Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal’ın iflasıyla başlayan olumsuz süreç, tüm aileyi dağıttı. Eski eşinin iflas etmesiyle zor günler geçiren Ahu Aysal, Bodrum’daki yazlığını satarak parayı kızlarına dağıtmıştı. Miktarı beğenmeyen kızlarının Ahu Aysal’a küstüğü ortaya çıktı.

Önce Hotel Les Ottomans’ı icradan satan Ahu Aysal yaz başında Bodrum Gündoğan’daki dillere destan yazlığını da satmıştı.


3’ER MİLYONU BEĞENMEDİLER

6 milyon 600 bin dolara satılan yazlıktan kendisine 600 bin dolar ayıran, 6 milyon doları da ikiye bölerek kızları Ala Şirin ve Ceyla Kırklar’a paylaştıran Ahu Ahsal meğer bu satışla kızlarının gönlünü yapamamış.

Aysal ailesinde para krizi! 'Mal paylaşımı' Ahu Aysal ile kızlarının arasını açtı

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Evin değerinin çok daha fazla olduğunu iddia eden kız kardeşler, satış sürecinde annelerine küstü. Ahu Aysal’ın evi bu fiyata satmaya diretmesiyle de Ala Şirin ve Ceyla Kırklar, anneleri hakkında doktor raporu alarak satışı engellemeye çalıştı.


PARAYI AZ BULAN KIZLARI AHU AYSAL İLE KONUŞMUYOR

Bu süreçte yolladıkları mesajlarla kendisini tehdit eden kızlarının tavrından dolayı bunalan Ahu Ahsal, çareyi kendine 600 bin ayırarak, onlara 3’er milyon dolar vermekte bulmuş. Bu parayı da az bulan kardeşler şimdilerle anneleriyle konuşmuyor.


ÜNAL AYSAL AİLESİYLE ARASINA MESAFE KOYDU

Babaları Ünal Aysal ise Yunanlı eşi Fani Aysal’dan ayrıldıktan sonra Belçika’ya dönmüş. Burada yeni sevgilisi Birsu Eren’le birlikte yaşayan Ünal Aysal, tüm ailesiyle arasına mesafe koymuş.

 

Aysal ailesinde para krizi! 'Mal paylaşımı' Ahu Aysal ile kızlarının arasını açtı ile ilgili etiketler Ahu Aysal Ünal Aysal Ala Şirin Ceyla Kırklar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.