Ayrıntılarla boğuşacağımız bir haftaya başladık! Terazi Dolunay'ı bizi bekliyor!

Haftaya detaycı bir başlangıç yapabilirsiniz. Sağlık ve hizmet sektörüyle ilgili yeni bir gelişme yaşanabilir ve iş hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 8 Nisan Çarşamba günü ise Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 6-12 Nisan haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

Haftaya çok detaycı ve titiz bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu detaycılık her şeyi derinlemesine incelemenize sebep olabilir.

Sağlık ve hizmet sektörüyle ilgili yeni bir gelişme yaşabilir. İş hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

8 Nisan Çarşamba, Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek. Terazi Dolunay'ı ikili ilişkilerde ve diplomasi alanında önemli bir gelişme yaşamaya sebep olabilir. Dolunay aynı zamanda gizli bir konuyu da ortaya çıkartabilir. 

Terazi Dolunay'ı en çok Terazi, Yengeç ve Oğlak burçlarını etileyecek.

8 nisanda gerçekleşecek Dolunay, çocuklar ve kadınlarla ilgili yeni gelişmeler getirebilir. Diplomatik anlamda yeni anlaşma yapılabilir. Bu dönemde sanat dünyasının ünlü isimleri gündeme gelebilir.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Ayrıntılarla boğuşacağımız bir haftaya başladık! Terazi Dolunay'ı bizi bekliyor! ile ilgili etiketler SuperHaber Mine Ayman YouTube terazi oğlak yengeç başak ikizler koç yay akrep boğa burç yorumları dolunay titiz diplomasi sağlık ve hizmet sektörü kadınlar çocuklar iş hayatı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.