Ayrılmamak için intihar mesajları bile atmıştı... Caner-Berke çiftinden flaş karar!

Esra Erol'un Atv'deki programında evlenmişlerdi.

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında hayatlarını birleştiren Caner Toygar ile Berke, son dönemde sorunlar yaşadıkları evliliklerine dair aldıkları kararı sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında tanışan, geçtiğimiz nisan ayında dünya evine giren Caner Toygar ile Berke'nin evliğinde geçtiğimiz ay büyük bir kriz çıkmıştı. Berke, canlı yayında "Caner bana şiddet uyguluyor" demişti. Şok bir suçlamayla karşı karşıya kalan Caner Toygar ise "Beni 70 milyona rezil ettin. Hakkımı helal etmiyorum" karşılığını vermişti.

rtyeryr

Boşanmanın eşiğine gelen ikili, aralarındaki sorunu çözdü. İkili, sosyal medyada birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Berke, instagram paylaşımına, "İnşallah kötü günler geride kaldı. Tüm olumsuzluklara rağmen 'biz' olarak devam etmeye kara verdik" notunu yazdı.

Ayrılmamak için intihar mesajları bile atmıştı... Caner-Berke çiftinden flaş karar! ile ilgili etiketler İntihar Caner Toygar berke 70 milyon girişim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.