Ayrılmak isteyen eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu!

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, kendisinden ayrılmak isteyen eşinin evinin kapısına bomba düzeneği kuran adam yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Ürgüp Bahçelievler Mahallesi Memiş Aksoy Caddesi 518. sokakta ikamet edem Hacer Ç., dini nikahlı eşi Bayram Ç.’den ayrılmak istediğini söyledi. Hacer Ç.’nin ayrılmak istemesine kızan Bayram Ç. gece geç saatlerden Hacer Ç.’nin evinin kapısına bomba düzeneği kurdu.

Ayrılmak isteyen eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu!

MAHALLE SAKİNLERİ POLİSE BİLDİRDİ

Olayı gören mahalle sakinlerinin durumu polis ekiplerine bildirmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden Ürgüp’e giden bomba imha uzmanı tarafından bomba düzeneği kısa sürede imha edildi.

Ayrılmak isteyen eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu! - Resim : 2

Bayram Ç. kısa süre sonra Nevşehir’deki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bayram Ç. 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan dolayı tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Ayrılmak isteyen eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu! - Resim : 3

Bayram Ç.’nin daha önce Hacer Ç.’ye yönelik kasten yaralama, tehdit, mala zarar verme ve silahla tehdit olaylarından da yakalandığı Ürgüp Sulh Ceza Mahkemesince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Ayrılmak isteyen eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu! - Resim : 4

KARISININ ARABASINA BOMBA KOYMUŞTU

Geçtiğimiz sene de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde boşanma davası açan eşi Yeliz Özgür'ün (40) otomobilinin altına bomba düzeneği yerleştiren Sezai Özgür'e (41) verilen 9 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesince bozulmuş, Sezai Özgür'ü 19 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ayrılmak isteyen eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu! - Resim : 5

"NİYETİM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ"

Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde "nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada hakim karşısına çıkan Sezai Özgür ifadesinde, "Doğrudur ben koydum, koymadım demiyorum.

Ayrılmak isteyen eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu! - Resim : 6

Eşimle boşanma aşamamız vardı. Ben çocuğumuz olduğu için boşanmak istemiyordum ama o istiyordu. Boşanmamak için böyle bir yola başvurdum. Kesinlikle öldürme kastım yoktu, korkutmak amacıyla çocuğun oyuncak arabalarından yaptığım düzeneği aracına yerleştirdim" demişti.

İHA

Ayrılmak isteyen eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu! ile ilgili etiketler Ürgüp bomba bomba düzeneği ayrılmak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.