Ayrılık kararı almışlardı! Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkında yeni gelişme

Çağla Şıkel, oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ ile 2015 yılında boşanmasının ardından 8 yıllık aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı alan çift ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Çağla Şıkel, iki oğlunun babası olan Emre Altuğ ile 2015 yılında boşandı. 8 yıl boyuncu kimseyle görüntülenmeyen ünlü sunucu, aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozmuştu.

Sık sık görüntülünen ve aşklarını gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen çiftten geçtiğimiz günlerde üzücü haber gelmişti. Çağla Şıkel ile Nail Gönenli ayrılık kararı alarak herkesi şaşırttı.

AYRILIĞA DAYANAMADILAR!

Son olarak ikili arasından yeni gelişme yaşandı. Avukat Nail Gönenli, Şıkel'e sarıldığı bir pozu paylaşarak barıştıklarını müjdeledi. Nail Gönenli, Şıkel'e sarıldığı fotoğrafın altına ''Söylenecekler yazıldı...'' notu ile kalp emojisi koydu.

Ayrılık kararı almışlardı! Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkında yeni gelişme

Ayrılık kararı almışlardı! Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkında yeni gelişme ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Nail Gönenli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.