Ayrılık eritti... Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik 45 kiloya düştü!

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Ceceli ile 9 yıllık evliliğini sonlandıran Sinem Gedik'in, üzüntüden 45 kiloya düştüğü iddia edildi.

Mustafa Ceceli’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla ocak ayından bu yana ayrılık sürecinin devam ettiği anlaşılan ünlü popçu ile Sinem Gedik, anlaşmalı olarak 9 yıllık evliliklerini sonlandırmıştı. Mustafa Ceceli'nin, sosyetik güzel Selin İmer ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmış ve bu ilişkisini evliliğe taşıyacağını duyurmuştu.

eryeryeryyrt

Uçankuş’ta yer alan habere göre; Mustafa Ceceli’nin, "Selin İmer'le olan fotoğraflarını basına sızdırdığı" suçlamasını yönelttiği eski eşi, sıkıntıdan 45 kiloya düştü.

Boşanma sürecinin ardından evinden dışarı çıkmayıp sürekli ağlayan Sinem Gedik'in, uzun zamandır süren bu sıkıntıların ortaya çıkmasının ardından büyük üzüntü yaşadığı ileri sürüldü.

Ayrılık eritti... Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik 45 kiloya düştü! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli fotoğraf Aşk sinem gedik selin imer 45 kilo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.