Ayrılığı kabullenemedi! Önce kız arkadaşını vurdu, sonra intihar etti

Muğla'da ayrılığı kabullenemeyen Fatih Eryılmaz, önce eski kız arkadaşı olan Derya Tekin'e ateş ederek öldürdü, ardından da kendini vurarak intihar etti.

Muğla Fethiye'de gece saatlerinde ilçeye bağlı Menteşeoğlu Mahallesi Ali Galip Met Caddesi'ndeki bir evden silah sesleri yükseldi. 

Evden silah sesleri duyanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETMİŞ

Bölgeye gelen ekipler, girdikleri evde Fatih Eryılmaz (34) ile Derya Tekin'in (29) cansız bedeniyle karşılaştı. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk incelemede Eryılmaz'ın, tabancayla Tekin'i öldürdükten sonra, aynı silahla yaşamına son verdiğini tespit edildi.

Fatih Eryılmaz ve Derya Tekin'in cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

AYRILIĞI KABULLENEMEDİ

Öte yandan Derya Tekin'in, erkek arkadaşı Fatih Eryılmaz'dan bir süre önce ayrıldığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından sürdürülüyor.

Ayrılığı kabullenemedi! Önce kız arkadaşını vurdu, sonra intihar etti ile ilgili etiketler Muğla cinayet eski sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.