Ayrılığa dayanamamışlardı... Vildan Atasever ile Mehmet Erdem'den sürpriz karar: Evleniyorlar!

2020 yılının Ekim ayında üç ay süreli aşk yaşayan 39 yaşındaki oyuncu Vildan Atasever ile 43 yaşındaki şarkıcı Mehmet Erdem geçtiğimiz günlerde yeniden aşk yaşamaya başlamış ve çıktıkları Bodrum tatilinde kameralara yakalanmışlardı. Yeniden aşk yaşamaya başlayan ünlü çiftin evlilik kararı aldığı ortaya çıktı.

Oyuncu Vildan Atasever ile müzisyen Mehmet Erdem'in aşkı tam gaz devam ediyor. 7 aylık aranın ardından barışan çift, geçtiğimiz günlerde Bodrum Ortakent'te konakladıkları otelin plajında görüntülendiler.

 Ayrılığa dayanamamışlardı... Vildan Atasever ile Mehmet Erdem'den sürpriz karar: Evleniyorlar!

Atasever ile Erdem cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Oyuncu Vildan Atasever ile müzisyen Mehmet Erdem'in evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı.


Posta yazarı Suna Akyıldız'ın o yazısı:

"Oyuncu Vildan Atasever ilk evliliğini Taylan Kılınç, ikincisini İsmail Hacıoğlu ile yapmıştı. İş insanı Erkan Akdemir ile de nişanlanıp ayrılmıştı. Bir süredir şarkıcı Mehmet Erdem ile birlikte. Geçtiğimiz hafta tatil sezonunu Bodrum’da açan çift evlilik kararı almış. Aileler tanışmış. Eylül'de nikah masasına oturmaya karar vermişler.''




 

Ayrılığa dayanamamışlardı... Vildan Atasever ile Mehmet Erdem'den sürpriz karar: Evleniyorlar! ile ilgili etiketler Vildan Atasever mehmet erdem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.