Ayrault: Çavuşoğlu'nun toplantısını yasaklayacak bir gerekçe yok

Fransız Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault, Çavuşoğlu’nun Metz mitingi için, "Fransız siyasetine müdahale unsuru taşımadığından, bu toplantıyı yasaklayacak bir gerekçe yoktur" açıklaması yaptı

Fransız Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault, Çavuşoğlu'nun Metz mitingi için,açıklamalarda bulundu. Miting için hiçbir engelin bulunmadığına değinen Ayrault, "Fransız siyasetine müdahale unsuru taşımadığından, bu toplantıyı yasaklayacak bir gerekçe yoktur” dedi.

Fransa’daki sağ partilerin Çavuşoğlu'nun Metz mitingine izin verilmesi nedeniyle eleştirilerde bulunması üzerine, Fransız Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault, yazılı bir açıklama yaptı: “Fransa'daki bir derneğin kapalı bir mekanda organize ettiği bir etkinliktir," denilen açıklamada "Kamu düzeni tehdidi olmadığından, Fransız siyasetine müdahale unsuru taşımadığından, bu toplantıyı yasaklayacak bir gerekçe yoktur” ifadelerine yer verildi.

Ayrault: Çavuşoğlu'nun toplantısını yasaklayacak bir gerekçe yok ile ilgili etiketler Fransa Mevlüt Çavuşoğlu Jean-Marc Ayrault Dışişleri Bakan miting
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.