Aynur Aydın'dan, 'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı'nın tayt açıklamasına tepki

Çocuklar Duymasın'daki Fıs Fıs İsmail rolüyle hafızalara kazınan Süleyman Yağcı, Esra Sönmezer'in 'Pembe Pijama' programına konuk olmuştu. Programdaki "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç... Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksınız" açıklamasıyla tepki çeken Yağcı'ya bir tepki de şarkıcı Aynur Aydın'dan geldi.

'Fıs Fıs İsmail' rolüyle tanınan Süleyman Yağcı'nın konuk olduğu 'Pembe Pijama' programında tayt giyen kadınlar hakkında yaptığı yorum tepki çekti. Açıklamalarının ardından eleştirilerin odağı oldu. Tepkilerden biri de şarkıcı Aynur Aydın'dan geldi.

 ''GİYİMİNİ BİRAZ DOĞRU YAPACAKSIN''

Süleyman Yağcı, kadınların tayt giymesini doğru bulmadığını ifade edip, "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Her şeyin bir kuralı vardır. Aşka, sevgiye, giyinmeye karşı değilim. Demokrat bir adamım. Yeryüzünde en çekici canlı kadındır. Günümüzde öyle insanlar var ki 40-50 yaşına gelmiş bir kadın eli tutmamış. Televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Sokağa, kafeye gidiyor cilveli kadınlar. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın" açıklamasında bulundu.


AYNUR AYDIN'DAN SERT TEPKİ

Süleyman Yağcı'nın bu sözlerine tepki yağarken bir tepki de şarkıcı Aynur Aydın'dan geldi. Aydın, Yağcı'nın kadınları hedef alan konuşmasını "Yani normalde sapık değil kimse. Ama biri tayt giydi mi karakter mutasyona uğruyor. Hayvanlara, çocuklara hatta damacanaya tecavüz eden insanlar var. Ona na diyeceksin; transparan bidon mu?" şeklindeki sözleriyle eleştirdi.

Aynur Aydın'dan, 'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı'nın tayt açıklamasına tepki

Aynur Aydın'dan, 'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı'nın tayt açıklamasına tepki ile ilgili etiketler Aynur Aydın süleyman yağcı esra sönmezer Fıs fıs İsmail
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.