Özel fotoğrafları ve aşk mesajları ortaya çıktı!

Son dönemin gözde şarkıcılarından Aynur Aydın, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesaplarının hacklenmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Aydın'ı özel mesajlaşmaları ve fotoğrafları hesaplarından yayınlandı.

Aynur Aydın'ın sosyal medya hesabı internet korsanları tarafından çalındı. Aynur Aydın'ın Instagram ve Twitter hesaplarından özel pozları ve ünlü şarkıcı Edis ile olan yazışmaları yayınlandı.

"LÜTFEN O FOTOĞRAFLARI DAHA FAZLA YAYMAYIN"

Instagram hesabını geri alan Aynur Aydın açıklama yaptı. Instagram'dan paylaştığı videoda gözyaşlarını tutamayan Aynur Aydın, “İyi akşamlar. Az önce fark ettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaşıldı. Instagram’ı geri aldık. Twitter için uğraşıyoruz. Sizden tek bir ricam var lütfen o fotoğrafları daha fazla yaymayın. Çok rica ediyorum. Herkese geçmiş olsun kusura bakmayın" dedi.

Özel fotoğrafları ve aşk mesajları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Instagram Twitter Edis
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.