Aynı şirkette en uzun kariyer unvanıyla 6 Ocak 2022'de Guinness Dünya Rekorlarına giren Walter Orthman kaç yıldır aynı şirkette çalışarak bu rekoru kırmıştır?

Aynı şirkette en uzun kariyer unvanıyla 6 Ocak 2022'de Guinness Dünya Rekorlarına giren Walter Orthman kaç yıldır aynı şirkette çalışarak bu rekoru kırmıştır? ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor. Aynı şirkette en uzun kariyer unvanıyla 6 Ocak 2022'de Guinness Dünya Rekorlarına giren Walter Orthman kaç yıldır aynı şirkette çalışarak bu rekoru kırmıştır?

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Birbirinden ilginç sorunların paylaşıldığı yarışmada özellikle Aynı şirkette en uzun kariyer unvanıyla 6 Ocak 2022'de Guinness Dünya Rekorlarına giren Walter Orthman kaç yıldır aynı şirkette çalışarak bu rekoru kırmıştır? sorusu merak konusu oldu. İşte herkesin araştırdığı Aynı şirkette en uzun kariyer unvanıyla 6 Ocak 2022'de Guinness Dünya Rekorlarına giren Walter Orthman kaç yıldır aynı şirkette çalışarak bu rekoru kırmıştır? Milyoner sorusunun yanıtı….

Aynı şirkette en uzun kariyer unvanıyla 6 Ocak 2022'de Guinness Dünya Rekorlarına giren Walter Orthman kaç yıldır aynı şirkette çalışarak bu rekoru kırmıştır?

A)54

B)64

C)74

D)84

Doğru cevap: D 84

Aynı şirkette en uzun kariyer unvanıyla 6 Ocak 2022'de Guinness Dünya Rekorlarına giren Walter Orthman kaç yıldır aynı şirkette çalışarak bu rekoru kırmıştır? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.