Aynı kıyafeti giydiler! Hande Erçel ile Hadise pişti oldu

2017 yılında Mehmet Dinçerler ile kısa süreli aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel ile genç iş adamının aşk yaşadığı yeni sevgilisi şarkıcı Hadise pişti oldu. Hadise'nin geçtiğimiz haftalarda giydiği zebra desenli gömleğin aynısını Erçel de giydi.

Ünlü isimler sosyal medyada karşı karşıya geldi. Hande Erçel ile eski sevgilisi Mehmet Dinçerler'in aşk yaşamaya başladığı Hadise'nin aynı kıyafeti giydiği pozları sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz Eylül ayında zebra desenli kombiniyle verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşan Hadise'nin ardından Hande Erçel de bir dergi için objektif karşısına geçerken daha önce Hadise'nin giydiği gömleği tercih etti.

ÖNCE HADİSE SONRA HANDE ERÇEL AYNI KIYAFETİ GİYDİ


Instagram'da 25,4 milyon takipçisi olan Hande Erçel ile 13,2 milyon takipçisi bulunan Hadise'nin hayranları 'Hangisine daha çok yakışmış' yarışına girdi. Kıyafet tercihleriyle pişti olan ikiliyi takipçileri sosyal medyada yorum yağmuruna tuttu.

Aynı kıyafeti giydiler! Hande Erçel ile Hadise pişti oldu

 

Aynı kıyafeti giydiler! Hande Erçel ile Hadise pişti oldu ile ilgili etiketler Hande Erçel Hadise Sosyal Medya mehmet dinçerler kıyafet pişti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.