Aynı gün nişana gelip birbirlerine girdiler

Mersin'de inanılmaz bir olay yaşandı. Ankara ve Kırıkkale'de yaşayan 2 genç birbirlerinden habersiz olarak aynı kızla nişanlanmak için Mersin'e geldi. Öncesinde aileler ayrı ayrı tanışmış, her ikisi de gelin tarafına masraflar için toplam 60 bin TL vermişti. Evin önünde karşılaşıp ne amaçla orada olduklarını öğrendiklerinde birbirlerine girdiler. Polis merkezine gittiklerinde ise dolandırıldıklarını anladılar. Gelin adayının babası, ağabeyi ve yengesi ise gözaltına alındı. Polis 4 kişiyi arıyor.

Ankara ve Kırıkkale'de yaşayan 2 gencin ailesi, E.T. adlı bir kişinin aracılığı ile Mersin'de yaşayan Y.S. adlı kadın ve ailesiyle tanıştı. Farklı zamanda Mersin'e gelen damat adayları Y.S. ile görüşüp evlenme kararı aldı. Ayrı ayrı zamanlarda Mersin'e gidip Y.S.'yi, babası K.S.'den isteyen iki aile, söz kestikten sonra nişan masrafları için toplam 60 bin TL verdikten sonra evlerine döndüler.

KIZ EVİNİN ÖNÜNDE KAVGAYA TUTUŞTULAR

4 Ocak Pazartesi günü Y.S. ile nişan yapmak için her iki aile yeniden Mersin'e geldi. Aileler, öğle saatlerinde kız evinin önünde karşılaştı. Neden orada olduklarını öğrenince de önce tartışıp, sonra da kavgaya tutuştular. Olay yerine çağrılan polislerce emniyete götürülen iki aile burada dolandırıldıklarını öğrendiler. 

Aynı gün nişana gelip birbirlerine girdiler

Ailelerin şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, iki damat adayı ile sözlenen Y.S.’nin babası K.S., ağabeyi M.S. ile yengesi İ.S.'yi gözaltına aldı.

Aynı gün nişana gelip birbirlerine girdiler - Resim : 2

Sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken basın mensupları tarafından görüntülenen aile bireyleri, haklarındaki suçlamaları ise kabul etmedi.

Aynı gün nişana gelip birbirlerine girdiler - Resim : 3

Polis ekipleri, gelin adayı Y.S., annesi H.S. ve diğer ağabeyi M.S. ile gençlerin tanışmasında aracılık yaptığı belirtilen E.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Aynı gün nişana gelip birbirlerine girdiler - Resim : 4

Öte yandan mağdur ailelerden biri ile Y.S. ve onun anne-babasının kuyumcuda takıları incelerken güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Aynı gün nişana gelip birbirlerine girdiler - Resim : 5

TOSUN PAŞA FİLMİNİ HATIRLATTI

Yaşanan akılalmaz olay, Tosun Paşa filmindeki kız isteme kavgasını hatırlattı.. Kemal Sunal ve Şener Şen gibi usta isimlerin başrollerinde olduğu 1976 yapımı Kartal Tibet filminde Tellioğulları ile Seferoğulları aileleri, Yeşil Vadi'ye sahip olabilmek için, İskenderiye Valisi Daver Bey'in kızı Leyla'yı kendi oğullarına istemek amacı ile aynı gün ve saatte konağa gittiklerinde karşı karşıya gelirler. Taraflar arasında çıkan kavga, konaktaki askerler tarafından güçlükle yatıştırılır.

Aynı gün nişana gelip birbirlerine girdiler ile ilgili etiketler Mersin Nisan polis Gözaltı kız isteme dolandırıcılık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.