Aynı elbiseyi giydiler... Şeyma Subaşı, Hadise ve Derya Uluğ pişti oldu

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, ünlü popçu Hadise ve şarkıcı Derya Uluğ elbise seçimiyle pişti oldu. Ünlü isimlerin farklı zamanlarda giydikleri balık pulu desenli ve mini elbiseyle verdikleri pozlar sosyal medyayı salladı.

 2018 yılında ünlü pop şarkıcısı Hadise'nin giydiği kısa kollu, balık pulu desenli ve parıltılı mini elbisesini meslektaşı Derya Uluğ'un ve Şeyma Subaşı'nın da farklı zamanlarda giydiği ortaya çıktı. 2018 yılında Kıbrıs'ta Lord’s Palace Hotel Bella Marin’de konser veren 36 yaşındaki şarkıcı Hadise'nin konserinde giydiği elbisenin aynısını giyen Derya Uluğ ve Şeyma Subaşı'nın fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

SOSYAL MEDYADA ELBİSENİN HANGİ İSME DAHA ÇOK YAKIŞTIĞI TARTIŞILDI

Aynı elbiseyi giyen ünlü isimleri takipçileri sosyal medyada yorum yağmuruna tuttu. Mini elbise sosyal medyayı üçe böldü. 3 ünlü ismin takipçileri ve hayranları yarışa girdi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf karelerinde 'Kime daha çok yakışmış?' soruları soruldu.

Aynı elbiseyi giydiler... Şeyma Subaşı, Hadise ve Derya Uluğ pişti oldu

Gündem olan elbiseyi ilk olarak Hadise 2018 yılında verdiği Kıbrıs konserinde giymişti.


Aynı elbiseyi giydiler... Şeyma Subaşı, Hadise ve Derya Uluğ pişti oldu - Resim : 2

35 yaşındaki şarkıcı Derya Uluğ, Ağustos ayında Uşak konserinde aynı elbiseyi tercih etti.

 
Aynı elbiseyi giydiler... Şeyma Subaşı, Hadise ve Derya Uluğ pişti oldu - Resim : 3

Son olarak sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ise New York'ta katıldığı Cadılar Bayramı partisinde bu elbiseyle boy gösterdi. Subaşı elbiseyi bir taçla tamamladı.

 

Aynı elbiseyi giydiler... Şeyma Subaşı, Hadise ve Derya Uluğ pişti oldu ile ilgili etiketler Derya Uluğ Hadise Şeyma Subaşı Konser Sosyal Medya cadılar bayramı kostüm elbise kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.