Aylin Nazlıaka önce esti sonra duruldu

Geçtiğimiz günlerde CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilen Aylin Nazlıaka, sosyal medya hesabından '30 Ağustos' nedeniyle TRT'yi hedef aldı. Asılsız ithamlarının kurum tarafından yalanlanması üzerine ise teşekkür mesajı yayımladı. İşte detaylar...

2016 yılında partiden ihraç edilen ve geçtiğimiz günlerde CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı'na getirilen Aylin Nazlıaka'nın 30 Ağustos üzerinden TRT'yi hedef aldığı paylaşımı kısa sürede silmek zorunda kaldı.

Nazlıaka'nın TRT'yi hedef gösterdiği ilk paylaşımı şöyle:

"TRT aynı ayarda devam ediyor...

Ülkemizin tüm yurtseverleri birleşecek ve bu ayarları bozacak! 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanacak!"

Aylin Nazlıaka önce esti sonra duruldu

Sonrasında düzelttiği paylaşım ise şöyle:

"Az önce TRT'den arayıp bir bilgi verdiler. Cumhuriyetin önemli kazanımlarından birisi olan TRT kurumu, yapması gereken kamu yayıncılığını neyse ki yapmış ve #30AğustosZaferBayramı'na özel bir program hazırlamış.

Tüm yurttaşlarımız adına teşekkür ederim."

Aylin Nazlıaka önce esti sonra duruldu - Resim : 2

4 YIL ÖNCE İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Aylin Nazlıaka, 2016 yılında ilginç bir olay sonucu CHP'den ihraç edilmişti.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), "bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini indirdiği" iddiasıyla ilgili olarak Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın, oy çokluğu ile kesin ihracına karar vermişti.

 

Aylin Nazlıaka önce esti sonra duruldu ile ilgili etiketler Aylin Nazlıaka CHP TRT 30 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.