Aylin Coşkun, Günseli Kato'ya ateş püskürdü: ''Bunun gibileri bizi dangalak yapar''

2019 yılının Eylül ayında 15 yıllık sevgilisi Volkan Aslan ile evlenen şarkıcı Aylin Coşkun'un 3 yıldır çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğü ortaya çıktı. Tv8'de ekrana gelen 'Müge ve Güşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Aylin Coşkun, çocuk sahibi olmaya çalıştığını ifade ederken, seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato'nun ''Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir.'' şeklindeki sözlerine ateş püskürdü.

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanan 46 yaşındaki şarkıcı Aylin Coşkun özel hayatıyla ilgili bir detayı açıkladı. 11 Eylül 2019'da 15 yıllık sevgilisi iş insanı Volkan Aslan ile evlenen Aylin Coşkun, bebek sahibi olmak için 3 yıldır çabaladığını söyledi.

Aylin Coşkun'dan Günseli Kato'ya: ''Bunun gibileri bizi dangalak yapar''

Seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato'nun “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. Doğurduğunuz andan itibaren mertebe kat ediyorsunuz.” şeklindeki açıklaması hakkında da konuşan Aylin Coşkun sert ifadeler kullandı.

 

GÜNSELİ KATO'NUN SÖZLERİ AYLİN COŞKUN'U ÇİLEDEN ÇIKARDI

Aylin Coşkun, Günseli Kato'nun sözlerine tepki göstererek hakkını helal etmediğini belirtti: ''3 yıldır hiç nefes almadan çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Herkes anne olmak zorunda değil. Ben isteyip olmayanlardanım. Biz kadınlar bu dünyaya çocuk doğurmaya gelmedik. Bu bizi güçüsüz yapmaz, ama bunun gibileri dangalak yapar. Ben gerçekten bu kadına bu dünyada hakkımı helal etmiyorum.''

GÜNSELİ KATO NE DEMİŞTİ?

Seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato, konuk olduğu “Bambaşka Sohbetler” programında kadınları hedef alan açıklamalarda bulunmuş ve ''Çocuk doğurmak kadar güzel bir şey yok bir kadın için. Bir kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Ben bunu bilir bunu söylerim. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. Ekonomik durum, sağlık, beden, doğramayan... O ayrı mesele, onu konuşmuyorum. Ama doğurduğunuz andan itibaren mertebe kat ediyorsunuz, insan olarak bir canlıya can vermek ve onu büyütmek... Erkek için bunu söleyemeyeceğim maalesef, kadınlar için çok önemli. İyi ki doğurdum.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

 

 

 

Aylin Coşkun, Günseli Kato'ya ateş püskürdü: ''Bunun gibileri bizi dangalak yapar'' ile ilgili etiketler Günseli Kato Aylin Coşkun Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.