Aylardır hastane kapısında sahibini bekliyor!

Brezilya'da bir köpek, hastanede hayatını kaybeden sahibini aylardır sabırla bekliyor. Vefalı köpeğin hikayesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde, geçen ekim ayında evsiz bir erkek, uğradığı bıçaklı saldırının ardından Santa Casa de Novo Horizonte Hastanesi'ne kaldırıldı. 59 yaşındaki adam ambulansa bindirildiği zaman, kendisiyle beraber sokaklarda yaşayan köpeği de ambulansın peşinden koşarak hastaneye kadar geldi ve giriş kapısının önünde durarak sahibinin dönüşünü beklemeye başladı.

BARINAKTAN KAÇIP GERİ GELDİ

Ancak bıçakla ölümcül darbeler alan adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Ekim ayından bu yana hastanenin giriş kapısında sahibini bekleyen köpeğe hastane çalışanları sahip çıktı. İsmi bilinmeyen köpek için hastanenin 3 kilometre uzaklığında bir barınak ayarlandı ancak söz konusu köpek barınaktan kaçarak hastane girişine geri dönünce; hastane çalışanları, köpeğin her türlü yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılamaya başladı.

1869387_d880772747283bb1b94fafe60f826db8_640x640_1

Ekim ayından bu yana hastanenin giriş kapısında sahibini bekleyen köpeğe hastane çalışanları sahip çıktı. İsmi bilinmeyen köpek için hastanenin 3 kilometre uzaklığında bir barınak ayarlandı ancak söz konusu köpek barınaktan kaçarak hastane girişine geri dönünce; hastane çalışanları, köpeğin her türlü yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılamaya başladı.

1869387_064a832282544cc56576ecd32b442c8d_640x640

Ölen sahibini aylardır hastanenin girişinde bekleyen köpeğin hikayesi, Cristine Sardella isimli bir semt sakininin çektiği fotoğrafları Facebook hesabına yüklemesiyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Aylardır hastane kapısında sahibini bekliyor! ile ilgili etiketler köpek sahibini bekleyen
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.