Aykut Kocaman’a Igor Tudor modeli

Fenerbahçe’nin hedefinde, Aykut Kocaman’ı şimdi göreve getirmek var. Deneyimli çalıştırıcı Konyaspor yönetimiyle masaya oturacak ve ayrılmak istediğini iletecek. Sarı-lacivertliler, 500 bin Euro’luk tazminatı ödeyip işi bitirebilir.

Gelecek sezon takımın başına Aykut Kocaman'ı getirecek olan Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli çalıştırıcıdan haber bekliyor. Yapılacak toplantıda, Dirk Advocaat ile yolların ayrılmasını kararlaştıracak olan yönetim, Konyaspor yetkilileri ile Kocaman'ın yapacağı görüşmenin sonucuna göre hareket edecek. Fener'in hedefinde Kocaman'ı sezon sonunu beklemeden göreve getirmek var. Aykut Kocaman'ın Atiker Konya ile yaptığı sözleşmede, 500 bin Euro'luk tazminat maddesi bulunuyor. Sarı-lacivertliler, yeşil-beyazlılarla 1 yıl daha kontratı olan tecrübeli çalıştırıcıyı, tazminatını ödeyerek takımın başına getirmek istiyor. Kocaman şimdi ayrılmak için Konyaspor ile anlaşırsa Fenerbahçe, Galatasaray’ın Teknik Direktör Igor Tudor'u takımın başına getirdiği yöntemi uygulayacak.

AZİZ YILDIRIM`DAN FLAŞ ADVOCAAT KARARI!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kurmayları, Hollandalı teknik adam Dick Advocaat ile yolların hemen ayrılması yönünde görüş birliğine vardı. Takımı sezon sonuna kadar Mario Been'le altyapıdan Şenol Çorlu çalıştıracak

ADVOCAAT BUNU HEP YAPIYOR

2010'da “Kulüp teknik direktörlüğünü bıraktım” diyen Advocaat, 2015'te ise “Sunderland benim son işim” ifadelerini kullanmıştı. Ardından “2018 Dünya Kupası'na niye sadece misafir olarak gideyim” diyen Hollandalı çalıştırıcı, en son ise “Fenerbahçe'deki görevimi bıraktıktan sonra emekli olacağım” şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman’a Igor Tudor modeli ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aykut Kocaman tudor modeli
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.