Fransa'nın Nice takımı Aykut Kocaman'ı istiyor

9 Şubat 2020'de Konyaspor'daki görevinden ayrılan ve halen takım çalıştırmayan Aykut Kocaman'ın ismi Fransa'nın Nice takımıyla anılıyor. Fransız basını, 55 yaşındaki teknik adamın, Patrick Vieira sonrası Nice'in görüştüğü isimler arasında yer aldığını iddia etti.

Fransız basını teknik direktör Aykut KocamanNice'e yazdı... Kısa süre önce Patrick Vieira'yla yollarını ayıran Kırmızı-Siyahlı Ligue 1 ekibinin yeni hoca arayışı devam ederken, RMC Sports sürpriz bir ismi gündeme getirdi.

Tek kelime Fransızca bilmeyen Aykut Kocaman'ın Nice'e yazan RMC Sports, "Görüşmeler başladı. Willy Sagnol ile birlikte en güçlü aday Aykut Kocaman" ifadelerini kullandı.

Fransız futbolunda son dönemde artan Türk futbolcu sayısının Türk futboluna olan ilgiyi arttırdığı vurgulanan haberde, 55 yaşındaki teknik adamın daha önce de Fransa'dan teklif aldığı ancak Konyaspor'u seçtiği vurgulandı.

Fransa'nın Nice takımı Aykut Kocaman'ı istiyor ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Ligue 1 nice
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.