Aykut Kocaman gidince kalmaya karar verdi!

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman döneminde formayı Şener Özbayraklı'ya kaptıran Isla, bu sezon ilk 11'de yer almak için Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Cocu'nun gözüne girmeye çalışıyor.

Sezonun ikinci bölümünde formayı Şener'e kaptıran ve İtalya'ya dönmeyi düşünen Isla, Cocu'nun gelişiyle birlikte karar değiştirdi. Antrenmanlarda bir hayli hırslı olan başarılı sağ bek, hocasının gözüne girmeye çalışıyor.

SonDakika'nın haberine göre; Yakın çevresine konuşan Isla'nın, "Ben bu rekabetin içinde varım. Fenerbahçe kaliteli futbolculardan oluşan bir topluluk.'' dediği belirtildi.

"FORMA GİYMEK İÇİN ÇABA HARCAYACAĞIM"

Gelecek sezona dair görüşlerini bildiren Şilili savunmacının, "Hem ligde hem de Avrupa'da başarı kovalayan bu ekipte forma giymek için çaba harcayacağım" dediği öğrenildi.

Aykut Kocaman gidince kalmaya karar verdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aykut Kocaman ısla
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.