Aykut Kocaman: Ben böyle şey görmedim

Aykut Kocaman: "Teknik direktörlük serüvenimde iki defa ikisi de Konya’da olmak üzere aradan girdim. Hiç böyle olmadı. Sadece atılan gol değil, puan açısından da olmadı. Hiç olamamış bir şeyler olmayacağı anlamına gelmiyor. Şu an bunları yaşıyoruz."

Medipol Başakşehir'de teknik direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman, elinde ligin en pahalı kadrolarından biri olmasına rağmen son şampiyonda işleri yoluna sokamadı. Son olarak evinde Konyaspor karşısında beraberliği 86'da kurtaran tecrübeli çalıştırıcı, 6 maçta 2 puan toplarken sadece 2 gol atabildi.

Kocaman, maçın basın toplantısında, teknik direktörlük kariyerinde takımlarının bu kadar az gol attığı bir dönem yaşamadığını söyledi: “Teknik direktörlük serüvenimde iki defa ikisi de Konya’da olmak üzere aradan girdim. Hiç olmadı. Sadece atılan gol değil, puan açısından da olmadı. Hiç olamamış bir şeyler olmayacağı anlamına gelmiyor. Şu an bunları yaşıyoruz. Başakşehir’in başladığım durumla Konyaspor’a başladığım ana bakınca burada olumlu haller daha çokken böyle bir durumla karşılaştık.”

KABULLENİLMİŞLİĞE BAŞKALDIRI MAÇIYDI

“Bugünkü maç, bu kabullenilmişliğe başkaldırı maçıydı. Kalitesini gösterdi takım. Beraber oynama ve yetenekli oyuncuların beraber oynarken neler yapabileceğini, sezonun en iyi mesafelerinden birini koşan, bugün kalitesiyle kabullenilmişliği biraz kırdığını gösterdi Başakşehir. Biraz kabullenilmişlik vardı, bunu kırdığımızı düşünüyorum."

 “Son iki haftadır kazanma zorunluluğumuzun mutlak hale geldiği maçlar oynuyoruz. Bir bütün olarak bakarsak ilk maçlarda biraz daha kendi adıma beklediklerim açısından daha az belirgin şeylerin gözüktüğü takımdan son iki haftada biraz daha oyun adına belirginleşen duruma geldik. Bu iki maçta kazanmak için yeterli olmadı. Geçen maçta ana problem topun ağır akmasıydı. Bugün bunu çevirme ve topu hızlandırma, önde oyunu rakibe kabule ettirip sonra topun hızını arttırdık."

"İlk yarı biraz daha dengeli gitti. Rakipli bir oyun futbol, rakibin de sizle ilgili puanları oluyor. İki tarafın da güçlerini birbirlerine kabul ettirme çabasıyla geçti ilk yarı. İkinci yarı bunu tersine çevirdik. İkinci yarı geldiğimden beri bu kaliteyi gözlemleme şansı oldu. Takım vites büyüttü. Oyunda yapılması gereken rakip kaleye gitmek için her türlü şeyi yaptık. Gol pozisyonları bulduk ancak Başakşehir’in bütün sezonunu anlatan ve bulunduğum dönemi anlatan hiç pozisyon yokken kaleye gelen ilk topta golle geriye düştük. Sonraki reaksiyon iyiydi. Ama daha sonra skoru istediğimiz hale getiremedik.”

Aykut Kocaman: Ben böyle şey görmedim ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.