Ayı piknik masasını bastı: Anne sakin kalarak Down sendromlu oğlunu böyle korudu

Meksika'da bir ayı, piknik yapan ailenin masasına çıkarak yiyecekleri yemeye başladı. Tüm bunlar yaşanırken ailenin ayının birkaç santim uzağında oturuyor olması ve sakinliklerini koruyabilmesi dikkat çekti.

Silvia Macias tarafından TikTok'ta yayınlanan videoda , Macias ve oğlu Santiago bankta otururken ayının San Pedro Garza Garcias'taki Chipinque parkındaki masadan yemek yediği görülüyor.

Macias, oğlu Santiagoyu kollarının arasına almış ve gözlerini kapatmış olarak bekliyor. Anne, 15 yaşındaki Santiago'nun Down sendromlu olduğunu ve hayvanlardan çok korktuğunu söyledi.

Ayı masadaki yiyecekleri bitirdikten sonra oradan uzaklaştı.

Macias , bir ebe ve yoga eğitmeni olarak edindiği deneyimlerin, yalnızca birkaç santim uzaktaki ayıya karşı soğukkanlılığını korumasında etkili olduğunu söyledi.

Ayı piknik masasını bastı: Anne sakin kalarak Down sendromlu oğlunu böyle korudu ile ilgili etiketler Meksika Ayı (hayvan)
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.