Ayhan Oğan'dan tartışma yaratan sözlerine açıklama!

Ayhan Oğan, “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” sözleriyle ilgili tepkilere yanıt verdi.

“Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” sözleriye tartışma yaratan Sivil Dayanışma Platformu Başkanı, eski AK Parti MKYK üyesi Ayhan Oğan, sözlerine açıklık getirdi.

Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "16 Nisan itibarıyla artık yeni bir süreç başlamıştır. Bu, devletin yeniden teşkilatlanma, organize olma sürecidir, yeniden inşa sürecidir" ifadelerini kullandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu liderinin Mustafa Kemal Atatürk, kurucu partisinin de CHP olduğunu kaydeden Oğan, "İkinci kuruluş, Türkiye'nin tam bağımsız, halkın devleti olarak dizayn edildiği, kurumsal yapıya kavuştuğu sürecin lideri de Tayyip Erdoğan ve onun yanında saf tutan siyasi liderlerdir" dedi.

Sözlerinin gayet açık olduğunu kaydeden Oğan, "Kimse bizim vatanseverliğimizi test etmeye kalkmasın" dedi.

ayhanogan

Ayhan Oğan'dan tartışma yaratan sözlerine açıklama! ile ilgili etiketler ayhan oğan Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.