Ayhan Akman ve Cenk Ergün o ismi tribünden izledi! Galatasaray'dan Fransa çıkarması

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları başladı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı ekipte kurmaylar Fransa çıkarması yaptı. Ayhan Akman ve Cenk Ergün, Branco Van Den Boomen'i tribünden takip etti.

Yeni sezonun kadrosunu şimdiden şekillendirmeye başlayan Galatasaray, Avrupa kupası maçlarını da düşünerek geniş ve alternatifli bir kadro kurmak istiyor. Transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı ekibin kurmayları, transfer listesindeki futbolcuları yerlerinde izliyor.

CENK ERGÜN VE AYHAN AKMAN FRANSA'DA

Galatasaraylı kurmaylar Cenk Ergün ve Ayhan Akman, Fransa'da Toulouse'un Nantes'ı yenip Fransa Kupası'nı kazandığı maçı tribünden takip etti. Mücadelede Cimbom'un kiralık ismi Mohamed ve Branco Van Den Boomen izlendi.

SEZON SONU SERBEST KALACAK

Hollandalı orta saha oyuncusu Branco Van Den Boomen, final mücadelesinde yaptığı asist ile dikkat çekti. Sergio Oliviera'ya alternatif olarak düşünülen oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Van Den Boomen bu sezon Toulouse formasıyla 31 maçta 5 gol ve 8 asist yaptı.

Ayhan Akman ve Cenk Ergün o ismi tribünden izledi! Galatasaray'dan Fransa çıkarması ile ilgili etiketler Fransa Galatasaray Ayhan Akman Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.