Aygün Aydın'ın tacizle suçladığı Mehmet Ali Erbil çok sert konuştu

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a gönderdiği mesaj ile ses kayıtları ifşa olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisini tacizle suçlayan bir diğer isim Aygün Aydın'a çok sert tepki verdi. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla adını duyuran 26 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın için Mehmet Ali Erbil bakın neler söyledi...

Karpuz isimli şarkısı ile adını duyuran 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Ece Ronay, kendisinden 34 yaş büyük olan oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği mesajları ifşa etmiş, bu olay günlerce magazin basınında konuşulmaya devam ederken genç oyuncu Aygün Aydın şoke eden açıklamalarda bulunmuştu.


AYGÜN AYDIN'DAN MEHMET ALİ ERBİL'E: 'BU ADAMIN SAPIK OLDUĞUNU HERKES BİLİR'

30 yaşındaki iş adamı Hakan Sabancı'yla yaşadığı ilişkiyle adından söz ettiren ve Sabancı aleyhine paylaşımlar yaparak kararı ihlal ettiği için üç gün hapis yatan 26 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın, Mehmet Ali Erbil için "Bu adamın sapık olduğunu camiadaki herkes bilir. Lise yıllarında arkadaşlarımla Nişantaşı'nda kahve içerken arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu. İkimizde şok olmuştuk. Kız 3 gün kendini toparlayamamıştı. Şimdi evli mutlu çok şükür. O yüzden isim vermeyeceğim. Ama bu ve benzeri insanları hayatımda çok gördüm. İnsanlar bu tipleri hep sıvazlar sonra da dalga geçer gibi kadın haklarından söz ederler. İki yüzlü insanlar dolu toplumumuz ne yazıkki. " ifadelerini kullanmıştı.


MEHMET ALİ ERBİL: ÖNCE SABANCI OLAYINDA KENDİNİ AKLA

Aygün Aydın'ın şoke eden açıklamalarına Mehmet Ali Erbil cephesinden günler sonra yanıt geldi. Aygün Aydın'ın kendisi hakkında yaptığı yorumu bir sosyal medya sayfasında gören Mehmet Ali Erbil çileden çıktı. Aydın'ın söyledikleri karşısında sinirlerine hakim olamayan Erbil bu paylaşımın altına "Sen önce Sabancı olayında kendini akla, sonra bana pislik at" yorumunda bulundu.

 

Aygün Aydın'ın tacizle suçladığı Mehmet Ali Erbil çok sert konuştu ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Mehmet Ali Erbil ece ronay Aygün Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.