Aygün Aydın 'kaçırıldım' demişti ancak gerçek bambaşka çıktı!

Ünlü iş adamı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk iddiasıyla gündeme gelen oyuncu Aygün Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında takip edilip kaçırılma tehdidi yaşadığını söylemişti. Emniyet güçlerinin müdahalesi sonrası Aygün Aydın'ın mekanda tanıştığı iş adamının aracının anahtarını alarak kaçtığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını ve bebek aldırdığını iddia eden Aygün Aydın gece yarısı yaşadığı korkunç olayı sosyal medyadan paylaştı. Bir eğlence mekanına giden Aydın, kaçırılma korkusu yaşadı ve o anları sosyal medyadan paylaşarak yardım istedi. "Ben kaçırıldım" diyen Aygün Aydın ağlayarak "Çok korkuyorum" dedi.

TAKİP EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Maslak'ta bir eğlence merkezinde eğlenen Aygün Aydın, orada tanıştığı ve kendisini eve bırakmayı davet eden kişi tarafından kabus yaşadı. Önce bindiği taksi tarafından sıkıştırılan, daha sonra taksiden inip koşmaya başlayan Aydın iki kişi tarafından ısrarla takip edildiği anları anbean sosyal medyadan paylaştı.

Aygün Aydın 'kaçırıldım' demişti ancak gerçek bambaşka çıktı! - Resim : 2


İŞ ADAMI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Ünlü fenomenin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrası ünlü iş adamı A.S., aracının çalındığını iddia ederek emniyet güçlerine suç duyurusunda bulundu. İş adamının şikayeti sonrası fenomenin emniyet güçleri tarafından ifadesi alındı.


''ARACI ALIP KAÇTI''

Emniyet, hem fenomen Aygün Aydın hem de iş adamının ifadesini aldı. Emniyet güçleri tarafından ünlü iş adamının alınan ifadesine Sabah Gazetesi ulaştı. İş adamı ifadesinde, "Konser çıkışı tanıştım, benimle takılmak istediğini söyledi. Başakşehir'e doğru gelmeye başladık. Dondurma yemek istediğini söyledi. Kendisini taksiye bindirip gönderebileceğimi söyledim. O esnada konuşurken araçtan indik. Anahtarı aldı. Araca binerek aracı alıp kaçtı" diye konuştu.

Aygün Aydın 'kaçırıldım' demişti ancak gerçek bambaşka çıktı! ile ilgili etiketler Aygün Aydın Hakan Sabancı suç duyurusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.