Aydınlık gazetesinde dikkat çeken iddia... ''FETÖ'nün üniversitelerde yeniden yapılandığı bilindiği halde neden operasyon yapılmıyor''

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel'den gündemi sarsacak iddia. ''YÖK’te FETÖ’yü koruyan kuvvet'' adlı başlıklı yazısında, FETÖ'nün halen daha YÖK ve üniversiteler bünyesinde aktif olduğu ve bu durumun bilindiği halde operasyonların yapılmadığını iddia etti.

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel'den gündemi sarsacak iddia. ''YÖK’te FETÖ’yü koruyan kuvvet'' adlı başlıklı yazısında, FETÖ'nün halen daha YÖK ve üniversiteler bünyesinde aktif olduğu ve bu durumun bilindiği halde operasyonların yapılmadığını iddia etti.

İlker köçesinde;  ''Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Haziran 2022’de FETÖ'cülerin YÖK’e uzanan bir ilişki ağına sahip olduğunu ortaya çıkardı. Akademisyen yapılanmasının 2011-2013 yıllarında KPDS, ALES, YDS ve ÜDS sorularının yanıtlarını örgüt mensuplarına ulaştırdığı öğrenildi. Akademisyenler grubunun 16 ilde birbirleriyle irtibatlı bir şekilde örgütsel faaliyetlerini yürüttükleri anlaşıldı. İlk operasyonda 74, ikincisinde 13 kişi gözaltına alındı. İfadelerdeki yeni bilgilerle akademisyenlerin ilişki ağının 32 ile çıktığı belirlendi.'' ifadelerini kullandı. 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Aydınlık gazetesinde dikkat çeken iddia... ''FETÖ'nün üniversitelerde yeniden yapılandığı bilindiği halde neden operasyon yapılmıyor'' ile ilgili etiketler FETÖ YÖK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.