Aydın'da yaşlı kadından taksiciye kan donduran sözler: "Senin gibi taksicileri arkadan vursunlar"

Aydın'da taksiye binen ve alkollü oldukları tahmin edilen müşteriler, taksiciye kan donduran sözler söyledi. Ön koltukta oturan yaşlı kadın tehditler ve küfürler savurdu. İzmir'de yaşanan ve Türkiye'nin yasını tuttuğu taksici cinayetini hatırlatan kadın, "Senin gibileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar" dedi. Taksici ise duyduğu sözlerin şokuyla dona kaldı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde taksiye binen müşterilerin taksiciye yönelik kullandıkları ifadeler kan dondurdu.

TAKSİCİYE KÜFÜR ETTİ, İZMİR'DEKİ CİNAYETİ HATIRLATTI

Gece saat 03.45 sularında gerçekleşen olayda, ticari taksiye binen kadın müşterilerden biri, önce taksiciye küfürlü sözler ile yolu bilmediği için yüklendi.

Daha sonra tehdit ve küfür doldu sözlerle İzmir'de yaşanan korkunç taksici cinayetini hatırlattı.

"SENİN GİBİ TAKSİCİLERİ ARKADAN VURSUNLAR"

Aynı kadın bir süre sonra, “Benim silahım yok, adamların silahı var üstünde. Sonra vuruyorlar, neyin kafasını yaşıyorsun sen? Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar." gibi ifadeler kullandı.

Taksicinin yaşadığı olay karşısında sakin kaldığı görüldü.

Aydın'da yaşlı kadından taksiciye kan donduran sözler: "Senin gibi taksicileri arkadan vursunlar" ile ilgili etiketler Taksi Taksici Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.