Aydın'da sel felaketi! Ölü sayısı 3'e yükseldi

Aydın'ın Söke ilçesinde sağanak yağışın ardından oluşan selde, gün ağarması ile birlikte felaketin boyutu ortaya çıkmaya başladı. 3 kişinin hayatını kaybettiği sel baskınında kayıp olan 7 kişi için arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Söke’ye bağlı Demirçay Mahallesi’nde sele kapılarak kaybolan Hacer Alptekin ve Erhan Kavaklıçay’ın cansız bedenlerine ulaşılırken, kayıp olan Ali Alptekin’in aranmasının sürdürüldüğü öğrenildi. Öte yandan Güneyyaka Mahallesi’nden Nurten Sivritaş’ın kayıp olduğu, Nadire Toksoy’un yaralı kurtarıldığı, Kisir Mahallesi’nden de İzzet Talas’ın kayıp olduğu Mehmet Türkan isimli vatandaşın ise yaralı kurtarıldığı öğrenildi. Yaralı kurtarılan Mehmet Türkan’ın Söke Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındığı öğrenilirken, diğer yaralı Güneyyaka Mahallesi’ndeki Nadire Toksoy için helikopter sevk edildiği belirtildi.

Aydın'da sel felaketi! Ölü sayısı 3'e yükseldi

Söke’ye bağlı Nalbantlar, Kisir, Demirçay ve Güneyyaka Mahallerinde yaşanan şiddetli sağanak yağışın ardından sele kapılan 7 vatandaş için çalışma başlatılmıştı. Söke, Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde etkili olan sel baskınlarında ilk açıklamalara göre 5 araç da sele kapıldı. İzmir ve Aydın’dan arama kurtarma için AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildiği ifade edildi.

Aydın'da sel felaketi! Ölü sayısı 3'e yükseldi - Resim : 2

Bu arada çevre ilçelerden de bölgeye yardım ekibi sevk edildi ve Kızılay tarafından bölgedeki vatandaşların yemek ihtiyacının karşılanması için hazırlık yapıldığı bildirildi.

1 KİŞİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Aydın'ın Söke ilçesi Güneyyaka Mahallesi'nde dün gece akıntıya kapılarak kaybolan 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Cesedin Nurten S.'ye (70) ait olduğu tahmin edilirken, yapılacak tespitin ardından kimliği netlik kazanacak. Kayıp Ali Alptekin’i arama çalışmaları ise sürüyor.

Aydın'da sel felaketi! Ölü sayısı 3'e yükseldi ile ilgili etiketler Aydın Sel (Doğa olayı)
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.