Aydın'da rüzgarın şiddetiyle kısa sürede büyüyen yangın kısmen kontrol altına alındı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde akşam üzeri başlayan orman yangını kısmen kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Rüzgarın şiddeti ile kısa sürede büyüyen orman yangınında, Orman Genel Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 7 helikopter, 12 arazöz ve 2 dozer ile bölgedeki vatandaşlar da söndürme çalışmalarında ortak çalışmıştı.

Aydın'ın Nazilli ilçesi kırsal Kırcaklı Mahallesi Karıncalıdağ Tekçöğür mevkiinde akşam üzeri saat 17:30 sıralarında başlayan ve kısa sürede büyüyen orman yangını yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kısmen kontrol altına alındı. Arazi şartları sebebiyle sürekli yer değiştiren alevler, ekipleri havadan ve karadan müdahalesi ile kısmen kontrol altına alınırken, söndürülen bölgelerde de soğutma çalışmaları devam ediyor.

Aydın'da rüzgarın şiddetiyle kısa sürede büyüyen yangın kısmen kontrol altına alındı!

YANGININ SÖNDÜRÜLMESİ İÇİN TÜM EKİPMANLAR SEFERBER EDİLMİŞTİ

Yangının büyümemesi için yangın söndürme uçak ve helikopterleri de yoğun mesai harcarken alevlere 2 uçak, 7 helikopter ile çok sayıda arazöz, dozer, su tankeri ile itfaiye ekipleri, orman işçileri, bölgedeki vatandaşlar ile müdahale edildi.

Aydın'da rüzgarın şiddetiyle kısa sürede büyüyen yangın kısmen kontrol altına alındı! - Resim : 2

YANGINA KARADAN VE HAVADAN MÜDAHALE EDİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

Yangına karadan ve havadan müdahale gerçekleştirilirken, bölgedeki vatandaşlar da söndürme çalışmalarına destek veriyor. Çıkan orman yangınına Orman Genel Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 7 helikopter, 12 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

Aydın'da rüzgarın şiddetiyle kısa sürede büyüyen yangın kısmen kontrol altına alındı! - Resim : 3

VALİ AKSOY'DA YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yangının başladığı ilk andan itibaren bölgeye gelen Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ise söndürme çalışmalarını yakından takip etti. Yangın bölgesindeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Aksoy bölgede incelemelerde bulundu.

Aydın'da rüzgarın şiddetiyle kısa sürede büyüyen yangın kısmen kontrol altına alındı! - Resim : 4

İHA

Aydın'da rüzgarın şiddetiyle kısa sürede büyüyen yangın kısmen kontrol altına alındı! ile ilgili etiketler Aydın Nazilli Yangın Orman Yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.