Hayatını riske atarak tren raylarına düşen bariyeri böyle aldı! Genç kız olası faciayı önledi...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde genç bir kız, tren raylarının üzerine düşen bariyeri fark etti ve son anda bariyeri raylardan kaldırarak olası bir faciayı önledi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kaydedilen tehlikeli anlarda, genç bir kız olası tren kazasını önlemek için adeta canını hiçe saydı.

Yeşil Mahalle'deki hemzemin geçitte arkadaşıyla beraber, bir bariyerin tren rayına düştüğünü fark eden genç kız, durumun tehlike oluşturabileceğini fark etti.

Tren geldiğini gören kız arkadaşının gitme uyarısına rağmen hemzemin geçide hiderek trenin raylara düşen bariyere çarpmasından saliseler önce bariyeri raylardan kaldırmayı başardı.

Hayatını riske atarak tren raylarına düşen bariyeri böyle aldı! Genç kız olası faciayı önledi... ile ilgili etiketler Aydın Nazilli tren kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.