Banka müdürüne tekme tokat saldırı! Genç kadın neye uğradığını şaşırdı

Aydın'da müdür olarak görev yaptığı özel bankaya giden genç kadın, sokak ortasında tekme tokat saldırıya uğradı. Güvenlik kamerasına anbean takılan görüntüler sonrası polis şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Aydın, Kuşadası’nda bir bankada müdürlük yapan genç kadın işine gitmek isterken bir saldırgan tarafından darp edildi.

Olay, saat 09.00 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerinde bir ara sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir özel bankanın müdürü olan P.Y., otomobilini park edip işine gitmek isterken, S.T. tarafından tekme tokat saldırıya uğradı. Neye uğradığını şaşıran genç kadın saldırganı durdurmak isterken, S.T.’nin tekme ve tokatlarına maruz kaldı.

Banka müdürüne tekme tokat saldırı! Genç kadın neye uğradığını şaşırdı

DEFALARCA YUMRUKLADI

Defalarca yumruklanan genç kadın saldırgana uzun süre direndi. P.Y.’nin yardım çığlıklarından sonra S.T. olay yerinden koşarak uzaklaştı. O anlar bir iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaralı kadın Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Banka müdürüne tekme tokat saldırı! Genç kadın neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Harekete geçen Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği Ekipleri kameraları detaylı inceleyerek sokak ortasında dehşet saçan saldırganı tespit etti. Kısa süre içerisinde S.T., saklandığı yerden yapılan operasyonla gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak Söke Cezaevine gönderildi.

Banka müdürüne tekme tokat saldırı! Genç kadın neye uğradığını şaşırdı ile ilgili etiketler Aydın Banka Şiddet banka müdürü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.