Aydın'da ağabeyini bıçaklayarak öldüren Gülçin'in ifadesi ortaya çıktı

Aydın'da yılbaşında kendisini ziyarete gelen ağabeyini bıçaklayarak öldüren Gülçin Uçan'ın ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Aydın'da öğrenci olan Gülçin Uçan, yılbaşında kendisini ziyarete gelen ağabeyi Onur Uçan'ı eski sevgilisiyle olan mesajlarını okuduğu gerekçesiyle bıçaklayarak öldürmüştü. Gülçin Uçan'ın ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Aydın'da ağabeyini bıçaklayarak öldüren Gülçin'in ifadesi ortaya çıktı

Aydın'ın Didim ilçesinde Turizm Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci olan Gülçin Uçan, kendisini yılbaşı gecesi ziyarete gelen ağabeyi Onur Uçan'la cep telefonu mesajlarını okuması yüzünden tartışmaya başladı. Ağabey Uçan, kız kardeşinin eski sevgilisiyle olan yazışmalarını görünce ikili arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Üniversite öğrencisi genç kız annesi ve yengesinin gözleri önünde mutfaktan aldığı ekmek bıçağını ağabeyinin kalbine sapladı.

''KORKUTMAK İÇİN BIÇAĞI ELİME ALDIM''

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Onur Uçan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağabeyinin öldüğünü öğrenen Gülçin Uçan, "Korkutmak için bıçağı elime almıştım. Öldürmek istemedim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Genç kız, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Aydın'da ağabeyini bıçaklayarak öldüren Gülçin'in ifadesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Aydın cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.