Aydın'da 2 gencin feci sonu! Su göletine giren 2 genç boğularak can verdi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde suni sulama göletine serinlemek için bir grup çocuktan 2’si boğuldu. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından gençlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Öte yandan hayatını kaybeden gençlerin Resul Baybora (17) ile Yusuf Güzel (17) olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen gençlerin aileleri sinir krizi geçirirken, olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Aydın Nazilli ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir grup genç, serinlemek için evlerinin yaklaşık 500 metre yakınında bulunan suni sulama göletine gitti. Yanlarında getirdikleri halata tutunarak suya giren 5 gençten 2’si yüzmek için halatı bıraktı. Halatı bırakan 2 genç bir anda suyun kendilerini aşağıya çekmesi sonucu boğuldu.

Aydın'da 2 gencin feci sonu! Su göletine giren 2 genç boğularak can verdi

1 SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN GENCİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Arkadaşlarının suyun dibine çekilmesinin ardından, diğer çocuklar durumu yakınlarına bildirdi. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler çocuklara ulaşmak için havuzun bir bölümü açarak suyu boşaltmaya başladı. Gençlere ulaşmak için yoğun çaba sarf eden ekipler, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından 2 gencin cansız bedenine ulaştı.

Aydın'da 2 gencin feci sonu! Su göletine giren 2 genç boğularak can verdi - Resim : 2

GENÇLERİN AİLELERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yapılan çalışmaların ardından hayatını kaybeden gençlerin Resul Baybora (17) ile Yusuf Güzel (17) olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen gençlerin aileleri sinir krizi geçirirken, olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Aydın'da 2 gencin feci sonu! Su göletine giren 2 genç boğularak can verdi - Resim : 3

''BİR ANDA AŞAĞIYA ÇEKİLDİLER, TUTMAYA ÇALIŞTIM AMA TUTAMADIM''

Arkadaşlarının yüzmek için halatı bıraktığını söyleyen gençler “3 tane ip vardı. Yüzmek için ipi bıraktılar onlar. Sonra bir anda aşağıya çekildiler. Diğer arkadaşlarımız çıkmışlardı, ben de çıkarken onların gittiğini gördüm. Tutmaya çalıştım, ip ile uzandım ama tutamadım” dedi.

Aydın'da 2 gencin feci sonu! Su göletine giren 2 genç boğularak can verdi - Resim : 4

İHA

Aydın'da 2 gencin feci sonu! Su göletine giren 2 genç boğularak can verdi ile ilgili etiketler Aydın Nazilli sulama göleti 2 çocuk boğuldu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.