Aydın Ünal, Çolak'ın öldüğünü duyurdu

Twitter hesabında dostlarını 'İntihar mı etti?" endişesine sevk eden bir mesaj paylaşan yazar İbrahim Çolak'la endişeler haklı çıktı. AK Parti eski milletvekili Aydın Ünal ile yazar İsmail Kılıçarslan Çolak'ın vefatını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Ankaralı kitap severlerin yakından tanıdığı bir isimdi yazar İbrahim Çolak. İhtiyar Kitabevi 2015'te kapanıncaya kadar birçok kitap severi, yazarı ağırladı, birbirinden özel sohbetlere mekan oldu. 

İbrahim Çolak bu akşam ailesine ve tüm dostlarına veda ettiği iki mesaj paylaşmıştı.

"Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım" diyen Çolak son cümlesinde ise "Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum." diyerek son sözlerini sarf etmişti.

Dostları endişeliydi bu son satırlardan dolayı. Haklı da çıktılar. AK Parti eski milletvekili ve Cumhurbaşkanı eski Başdanışmanı yazar Aydın Ünal, sosyal medya hesabından Çolak'ın vefatını şu sözlerle duyurdu:

"İbrahim Çolak dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Başımız sağolsun."

Aydın Ünal, Çolak'ın öldüğünü duyurdu

 

Yazar İsmail Kılıçaslan ise Çolak'ın vefatını şu sözlerle duyurdu: 

"İbrahim Çolak intihar ederek son verdi hayatına. Ne diyeyim, ne yazayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiç bir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı... Çok üzgünüm."

Aydın Ünal, Çolak'ın öldüğünü duyurdu - Resim : 2

Aydın Ünal, Çolak'ın öldüğünü duyurdu ile ilgili etiketler vefat Aydın Ünal Yazar İbrahim Çolak İhtiyar Kitabevi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.